Hyttene

2 av hyttene våre, Henriette og Christian, er bygd i 1995. Den siste hytta, Ivar-stua, ble bygd i 2003 og er noe større. Hyttene er av meget god standard og har de fleste fasiliteter, som en godt utstyrt kjøkkenkrok med kjøl og fryseskap, bad med dusj, tv og hemsplass for 2 på alle hyttene. Terrasse som vender mot sør og vest.


Beliggenhet:

Hyttene ligger i et rolig og stille område mot vest på Ytre Meløy. Det er god avstand mellom hyttene for å unngå sjenanse mellom leietakerne. Det er felles paviljong med en ny stor kai/terrasse på 90 kvm.

Christian:
Hytta er kalt opp etter Christian Helgesen som kjøpte eiendommen Solvoll i 1945. Christian er 36 kvm. og har 2 soverom med køyeseng på begge rommene. I tillegg til de overfornevnte fasiliteter.

Henriette:
Kona til Christian. Henriette har 1 større soverom med 3 sengeplasser. Badet er noe større en på Christian. Ellers er hyttene like.

Ivar-stua:
Oppkalt etter sønn av Henriette og Christian, Ivar Helgesen. Ivar-stua er den største av hyttene. Med sine 50 kvm. gir den plass til 3 soverom i tillegg til 2 soveplasser på hemsen.

Hytta Henriette
Stua i Ivarstua
Utsikt fra Paviljongen
Paviljongen
Kjøkken - Ivar-stua